Salata de creveți de vară cu coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 217 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.54 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, zahăr, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de vită de vară cu coriandru, Salată de castraveți cu sos de lămâie Cilantro / salată de vară s, și Salată de varză de citrice-cilantro de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați bulionul și amidonul de porumb într-o cratiță mică, amestecând cu un tel; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se ia de pe foc; se amestecă sucul și următoarele 5 ingrediente (suc prin boabe de piper). Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Suc
3
Pentru a pregăti salata, combinați creveții și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de pansament la amestecul de creveți, aruncând bine.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.