Salată de creveți cu Năsturel, fasole Cannellini și mentă

Salata de creveți cu Nasturel, fasole Cannellini și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 413 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de fasole cannellini, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată caldă de spanac cu fasole Cannellini și creveți, Halibut cu Pesto de năsturel și Rețetă de fasole Cannellini, și Creveți cu o tigaie și fasole Cannellini în bulion de roșii-Chile.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 6 inci de căldură. Aruncați creveții cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Fierbeți creveții timp de 3 minute, rotind o dată, până când sunt opaci.
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați menta cu apa caldă.
Adăugați 4 linguri de ulei de măsline și piure până se omogenizează.
Într-un castron mediu, aruncați fasolea cu uleiul de mentă și creveții și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mare, bateți sucul de lămâie cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline.
Adăugați năsturelul, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor. Puneți năsturelul pe farfurii mari și lingurați salata de creveți deasupra.
Se servește cu pene de lămâie.