Salata de Crab reteta si Avocado se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 3,89 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 285 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 33 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de crutoane, roșii cherry, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de Crab și Avocado, Salată De Avocado Și Crab, și Salată De Avocado Și Crab.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați haricots verts și gătiți până când sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
3
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Pureați iaurtul, maioneza, sucul de lămâie, arpagicul, busuiocul și hamsiile într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aruncați carnea de crab, jumătate din avocado și aproximativ 1 lingură de sos de iaurt într-un castron mic. Aruncați romaine, crutoane, haricots verts și avocado rămas cu pansamentul rămas într-un castron mare.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Pedroncelli selecție semnătură Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung și persistent.