Salata de Crab în stil thailandez în Papayan este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 148 calorii. Un amestec de ardei gras, papaya, carne de crab Jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de Crab în stil thailandez în Papaya, Salată De Papaya Verde În Stil Thailandez, și Salată de rață și Papaya verde în stil thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțetul, zahărul, apa, sosul de pește și sarea într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Oțet
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ardei gras, chile, coriandru și crab și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ardei Iute
Crabi
3
Serviți salată de crab îngrămădită în jumătăți de papaya.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.