Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de Crab în frunze de andive ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată de Crab în frunze de andive, Salată De Creveți Și Avocado Pe Frunze De Andive, și Salată De Somon-Frunze De Andive Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți oțetul, muștarul, oregano, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați carnea de crab și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
4
Aranjați sulițele de andive pe un platou. Puneți carnea de crab deasupra sulițelor de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Andive
5
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.