Salată de Crab cu Avocado și roșii
O porție conține 285 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.91 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți salată ruptă, oțet distilat, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți de Crab cu avocado, roșii și porumb, Aperitiv de busuioc de roșii cu avocado de Crab cu sos de soia Wasabi, și Salată De Avocado Și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de crab, arpagicul, maioneza, ketchup-ul și 1/2 lingură. sucul de lămâie într-un castron mediu și se amestecă cu o furculiță pentru a se amesteca.
Într-un alt castron, combinați restul de 1/2 lingură. suc de lămâie, roșii, avocado, ulei, oțet și sare și piper după gust și aruncați ușor.
Aranjați salata pe fiecare dintre cele patru farfurii. Împărțiți amestecul de avocado între farfurii și scoateți cantități egale de amestec de crab pe fiecare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.