Salata Cornucopia este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, avocado, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Compot De Cornucopie, Cornucopia Chex Mix, și Cornucopia La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele și 1 lingură de zahăr într-o tigaie mică la foc mediu-mic și gătiți și amestecați până când zahărul se topește și migdalele se rumenesc, urmărind cu atenție pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-un bol mare de salată, amestecați salata verde, ceapa verde, mărul, avocado, afinele uscate, brânza albastră și migdalele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Ceapa Verde
Brânză Albastră
Migdale
1/2 Kg Piept De Curcan
Salată Verde
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți împreună oțetul, 2 lingurițe de zahăr și sare și piper într-un bol și amestecați uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Vegetal
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă pansamentul peste salată și se amestecă ușor pentru a se combina.