Salată de ciuperci și ouă fierte moale cu Hollandaise
Salata de ciuperci și ouă fierte moale cu Hollandaise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $3.69 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ulei de măsline, ciuperci de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată de linte cu ouă fierte moi, Făină de ovăz savuroasă și ou fiert moale, și Ouă fierte moi și anghinare în bulion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere. Folosind o lingură cu fante, scufundați ușor ouăle în apă. Se fierbe 5 minute, apoi se scufundă cu grijă în apă rece.
Se încălzește 1 lingură. unt cu ulei într-un 12-in. tigaie la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile si saut pana se rumenesc, aproximativ 8 minute, apoi se condimenteaza cu sare.
Bateți împreună crme frache, muștar și suc de lămâie și coajă într-un castron mic. Treceți treptat în restul de 2 linguri. unt pentru a face sos olandez.
Împărțiți năsturelul între farfurii. Se acoperă cu ciuperci calde, apoi se stropesc cu hollandaise. Crăpați un capăt al fiecărui ou și curățați un sfert de coajă. Folosind o lingură, slăbiți cu grijă ouăle din coji și scoateți-le pe salate.
Adăugați câteva ture de piper deasupra.