Salată de citrice cu vinetă de fenicul

Salată de citrice cu vinetă de fenicul
Salata de citrice cu vinaigretă de fenicul este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de albuș de ou, nucșoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de citrice, Salată de salată și fenicul cu vinetă de citrice, și Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți albușul de ou într-un castron mic până ușorspumă; bateți în zahăr, sare, scorțișoară,cuișoare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați semințe de susan șitoss pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
4
Se amestecă amestecul de susan în aglomerărio foaie de copt tapetată cu pergament și se coace,amestecând ocazional, până se rumenesc,10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Lasă să se răcească.
6
Faceți înainte: ciorchinii de susan potfi făcut cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanșla temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adaugăfaricel tocat, șalotă, ghimbir și semințe de feniculși gătiți, amestecând des, până se înmoaie(nu lăsați să se rumenească), 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
GhimbirGhimbir
SemințeSemințe
3
Se amestecă înoțet și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
4
Se lasa sa se raceasca; condimentează cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
5
Radeți fin 1 linguriță de coajă din 1 portocală; pus deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toate cojileși miez alb din toate portocalele; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Tăiați între membrane pentru a elibera segmente într-un castron mediu; aruncați membranele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aruncați verdeața, pătrunjelul,frunzele de fenicul, portocalele și pansamentul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se serveste acoperit cu ciorchini de susan sirezervat coaja de portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Semințe De SusanSemințe De Susan
9
Faceți înainte: pansamentul poate fi făcut 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista