Salată De Cireșe De Mere

Salată De Cireșe De Mere
Salata de cireșe de mere este o fără gluten și fără lactate farfurie. O porție conține 140 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați mere, apă, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de mere, cireșe și nuci confiate + vinetă balsamică de cireșe, Tartă de Frangipane cu ciocolată albă de mere-cireșe cu Sorbet de mere verde și compot de coniac de cireșe-mere, și Salată de mazăre, salată de cireșe și mere murate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă umplutura de plăcintă, merele și țelina. La frigider timp de 30 de minute sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista