Salată De Cină Mexicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați salata de cină mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 711 calorii. Pentru $ 3.88 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: roșii, răspândirea brânzei de proces pasteurizat velveeta, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare sunt Cina Mexicană, Cina Mexicană De Curcan, și Mexican Spaghete Tigaie Cina.
Instrucțiuni
Gătiti carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgere. Se amestecă roșiile, se amestecă condimentele și 3/4 cană de apă; se gătește la foc mediu 10 minute sau până se evaporă lichidul.
Se amestecă fasolea pinto și răspândirea brânzei; gătiți până când răspândirea brânzei se topește.
Serviți peste salată mărunțită în coji de salată de tortilla cu toppinguri dorite.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.