Salată de cicoare cu slănină, cartofi crocanți și ou prăjit
De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere, Stilton și cicoare cu Castane crocante, Salată de cicoare cu prosciutto crocant și șalotă caldă-unt Vi, și Cicoare, șuncă prăjită și salată de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când este crocantă.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, lăsând grăsimea în tigaie.
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch. Gatiti in grasime de bacon la foc moderat, amestecand ocazional, pana devin aurii si fierte, aproximativ 15 minute.
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În timp ce cartofii se gătesc, combinați șalota și oțetul într-un castron mare și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă muștarul și apoi uleiul de măsline până se combină bine.
Chiar înainte de servire, prăjiți încet ouăle până la coacerea dorită în ulei vegetal cu sare și piper după gust într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Adăugați cicoare la pansament, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați slănină și cartofi, aruncând și condimentați cu sare și piper.
Serviți salata acoperită cu ouă.
Servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare—nu complet gătite—poate fi îngrijorătoare dacă salmonella este o problemă în zona dvs.