Salata de cip de porumb este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, brânză monterey jack, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Cipuri De Porumb Confetti, Salată De Chipsuri De Porumb Fiesta, și Salată De Chipsuri De Porumb Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți grăsimea și lăsați-o deoparte să se răcească.
3
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită măcinată, salata verde, roșiile, ceapa, brânza Cheddar, brânza Jack și fasolea. Acoperiți și răciți cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Monterey Jack Cheese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Chiar înainte de servire, adăugați pansamentul și chipsurile de porumb și aruncați până când sunt acoperite uniform.