Salată De Cezar Pompată

Salată De Cezar Pompată
Salata Caesar pompată este o fără gluten și pescatarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 263 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați produsul din ouă, cățelul de usturoi, crutoanele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată de kale pompată cu pansament hummus, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pansament, amestecați toate ingredientele în robotul de bucătărie sau blenderul electric până se omogenizează (sau bateți într-un bol mic până la crem); deoparte. Pentru salată, așezați romaine, crutoane și ouă într-un bol de salată foarte mare, adăugați pansament și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați bucle de brânză, aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista