Salată de Ceviche de creveți și scoici
Rețeta salată de Ceviche de creveți și scoici este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 173 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână tomatillos, ușor coriandru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ceviche de creveți și scoici, Ceviche de creveți și scoici cu Tequila, și Brunch de duminică: Ceviche de creveți și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați scoici și creveți, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Lăsați să stea până când scoicile și creveții sunt opace în partea cea mai groasă (tăiate pentru a testa), aproximativ 5 minute.
Scurgeți crustaceele și turnați într-un castron; castron cuib în apă cu gheață. Se amestecă ocazional.
Între timp, tocați grosolan tomatillos. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți tomatillos, suc de lămâie și coriandru până când sunt purificate.
Se toarnă peste scoici și creveți.
Adăugați ceapa și ardeiul gras.
Se amestecă ocazional până când ceviche este călduță sau rece, 20 până la 30 de minute.
Adăugați orez; se amestecă și se condimentează după gust cu sare și sos fierbinte.
Aranjați spanacul pe farfurii și acoperiți cu amestec de ceviche.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.