Salată de castraveți și ridichi
Salata de castraveți și ridichi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de boabe de piper, apă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de castraveți și ridichi, Salată De Castraveți De Ridiche, și Salată De Castraveți Și Ridichi.
Instrucțiuni
Fierbeți apă, zahăr, usturoi, boabe de piper și 3 linguri de sare într-o oală de 4 litri, neacoperită, 10 minute.
În timp ce saramura fierbe, înjumătățiți castraveții pe lungime și tăiați transversal în felii groase de 1/3 inch.
Scoateți saramura de pe foc și adăugați castraveți și ridichi.
Se lasă să stea, neacoperit, 10 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare, aruncând usturoiul și boabele de piper.
Transferați castraveții și ridichile într-un castron cu gheață și apă rece pentru a se răci, apoi scurgeți bine în strecurătoare.
Aruncați castraveții și ridichile cu pătrunjel, ulei și restul de 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și răciți, neacoperit, aproximativ 20 de minute.
Salata poate fi preparată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.