Salată de castraveți și fenicul
Salata de castraveți și fenicul durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 83 de calorii, 1 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 58 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână castraveți, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de castraveți și fenicul, Salata de creveți cu castraveți și fenicul și Salata de vară de castraveți și fenicul.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați castravetele, ceapa și feniculul. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; agită bine.
Se toarnă peste amestecul de castraveți și se amestecă. Dă la rece până se răcește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.