Salată de cartofi, roșii, porumb și busuioc
Salata de cartofi, roșii, porumb și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi pentru copii, urechi de porumb, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi, roșii, porumb și busuioc, Salată de porumb, roșii și busuioc, și Bct (nu Blt) salată de busuioc, porumb și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă sărată și dați la fiert. Gatiti pana cand se inmoaie doar furculita, aproximativ 15 minute. Scoateți cartofii cu un păianjen sau o lingură pliată și așezați-i într-un bol cu apă rece ca gheața pentru a-i opri să gătească.
Scoateți porumbul și rupeți fiecare ureche în jumătate. Gatiti in aceeasi apa clocotita timp de 5 pana la 7 minute pana cand este frageda, dar nu moale.
Scoateți cartofii răciți într-o cârpă de vase pentru a se scurge. Scufundați porumbul în aceeași baie de gheață până se răcește.
Tăiați fiecare cartof în sferturi și puneți-l într-un castron mare.
Scoateți porumbul din apă și, de asemenea, lăsați să se scurgă. Folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia sâmburii de pe fiecare ureche.
Adăugați sâmburi în castron.
Adăugați roșii de struguri, ceapă și frunze întregi de busuioc.
Adăugați ulei de măsline și suc de lămâie și aruncați ușor pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper.