Salată De Cartofi Prăjiți
Salata de cartofi prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 662 calorii, 7g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $ 1.57 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, muștar dijon, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Salata de cartofi prăjiți Ann, Salată De Cartofi Roșii Prăjiți, și Salată De Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați cartofii în sferturi, acoperiți cu apă, sareți apa și aduceți la foc mic. Se fierbe până se înmoaie și se scurge, lăsând tot aburul să se evapore. Când se usucă și se răcește, se aruncă cu 4 uncii ulei de măsline extra virgin și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Așezați într-un singur strat pe o tigaie și prăjiți timp de 30 de minute până se înmoaie și se rumenesc. Cartofii vor trebui să fie agitați în timp ce prăjiți pentru a vă asigura că toate părțile sunt rumenite frumos.
În timp ce cartofii se prăjesc, "radeți" feniculul folosind o mandolină sau partea de feliere a unei răzătoare de cutie. Tăiați subțire tulpini de țelină și vârfuri. Rezervă.
Faceți vinaigreta: într-un castron mare, amestecați muștarul Dijon, oțetul și sarea, după gust. Se amestecă treptat în restul de 4 uncii de ulei de măsline extra-virgin. Îndoiți semințele de fenicul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Scoateți cartofii prăjiți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați cartofii și uleiul lor în bolul de vinetă. Se acoperă cu țelină rasă și fenicul și se aruncă.