Salată de cartofi Pesto și fasole verde

Salată de cartofi Pesto și fasole verde
Salata de cartofi Pesto și fasole verde durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 210 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți Ușor frunze de busuioc, suc de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Salată de cartofi Pesto și fasole verde, Salată De Fasole Verde Și Cartofi Cu Pesto, și Salată de fasole verde, roșii și cartofi cu Pesto de migdale și busuioc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii într-un coș mare cu aburi montat peste o oală cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fasolea verde la cartofii din abur și continuați să gătiți, acoperite, încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
4
Scurgeți și scufundați imediat într-o baie de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
5
Transferați legumele într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați pesto-ul și amestecați pentru a acoperi uniform. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Faceți un lot mare din acest pesto vara, când busuiocul este proaspăt și abundent. Puteți să-l congelați în tăvi pentru cuburi de gheață, să împachetați cuburile și să-l folosiți pe tot parcursul anului ca sos de paste sau pentru a spori aroma unuia. De asemenea, este excelent ca un sandwich răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea SandwichRăspândirea Sandwich
Sos De PasteSos De Paste
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică și uscată la foc mediu până când sunt parfumate și se rumenesc, agitând tigaia frecvent, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Pâine SandwichPâine Sandwich
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Într-un robot de bucătărie, procesați nucile de pin și usturoiul împreună până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Adăugați busuiocul, parmezanul, sucul de lămâie și sarea și piperul și procesați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul într-un flux constant prin tubul de alimentare și procesați până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ParmezanParmezan
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista