Salată de cartofi Pesto și fasole verde
Salata de cartofi Pesto și fasole verde durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 210 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți Ușor frunze de busuioc, suc de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Salată de cartofi Pesto și fasole verde, Salată De Fasole Verde Și Cartofi Cu Pesto, și Salată de fasole verde, roșii și cartofi cu Pesto de migdale și busuioc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-un coș mare cu aburi montat peste o oală cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute.
Adăugați fasolea verde la cartofii din abur și continuați să gătiți, acoperite, încă 4 minute.
Scurgeți și scufundați imediat într-o baie de gheață pentru a se răci.
Transferați legumele într-un castron mare de servire.
Adăugați pesto-ul și amestecați pentru a acoperi uniform. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Faceți un lot mare din acest pesto vara, când busuiocul este proaspăt și abundent. Puteți să-l congelați în tăvi pentru cuburi de gheață, să împachetați cuburile și să-l folosiți pe tot parcursul anului ca sos de paste sau pentru a spori aroma unuia. De asemenea, este excelent ca un sandwich răspândit.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică și uscată la foc mediu până când sunt parfumate și se rumenesc, agitând tigaia frecvent, aproximativ 3 minute.
Într-un robot de bucătărie, procesați nucile de pin și usturoiul împreună până se toacă.
Adăugați busuiocul, parmezanul, sucul de lămâie și sarea și piperul și procesați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul într-un flux constant prin tubul de alimentare și procesați până când este bine amestecat.