Salată de cartofi la grătar cu vinetă de Chile

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de cartofi la grătar cu vinaigretă de Chile. O porție conține 360 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați vechiul el chiles rezervat, roșii romi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu vinetă Chile-Lime, Salată De Cartofi La Grătar Cu Vinetă De Slănină-Scallion, și Salată de cartofi dulci la grătar cu vinetă de muștar cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Rezervați 2 linguri de ardei iute pentru Vinaigreta Chile; rezervați ardeii iute rămași pentru salată. Faceți Vinetă De Chile.
Așezați cartofii în coșul de grătar (wok la grătar).
Stropiți cu ulei; se presara cu sare. Agitați coșul pentru a amesteca și transforma cartofii.
Acoperiți și grătați cartofii la 4 până la 6 inci de la foc mediu 25 până la 30 de minute, agitând coșul sau amestecând ocazional cartofii, până se înmoaie.
Adăugați ardeiul gras în coș pentru ultimele 5 minute de grătar.
Așezați Vinaigreta de Chile într-un castron mare; se amestecă roșiile și ardeii verzi rămași.
Adăugați cartofii și ardeiul gras în amestecul de roșii în castron; aruncați pentru a amesteca.