Salata de cartofi la grătar cu pesto de pătrunjel este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cartofi cu degete, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Cartofi Pesto De Pătrunjel #SundaySupper, Salată de pui și sparanghel la grătar cu pesto de pătrunjel, și Salată Bulgur cu Pesto de pătrunjel și pui la grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Într-o cratiță mare, adăugați cartofii și acoperiți cu apă. Sare apa și se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti pana se inmoaie usor; aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți cartofii din apă într-un bol și lăsați să se răcească. Condimentează cu 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de sare și 1 lingură de piper. Aranjați grătarul preîncălzit și marcați timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se scoate într-un bol de servire și se rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc mediu până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte. Nota bucătarului: nu este nevoie să ungeți tigaia; nucile de pin sunt deja acoperite cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pătrunjelul, oregano, sucul de lămâie, usturoiul, caperele, 1 linguriță de sare și piper, 3 linguri de ulei de măsline și nucile de pin într-un robot de bucătărie. Pulse până când amestecul formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați la cartofi și aruncați pentru a acoperi bine.