Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de cartofi la cuptor încărcată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 45. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de slănină Oscar mayer, zară, maioneză mayo adevărată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată De Cartofi La Cuptor Încărcată, Salată De Cartofi La Cuptor Încărcată, și Salată De Cartofi La Cuptor Încărcată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii in apa clocotita in cratita 20 min. sau până la licitație; scurgere. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă mayo, zară și arpagic într-un castron mare până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Arpagic
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați cartofi și brânză; se amestecă ușor. Refrigerați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
4
Se acoperă cu slănină chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită