Salata de cartofi la cuptor este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 266 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi La Cuptor I, Salată De Cartofi La Cuptor, și Salată De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Aranjați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt și puneți-l în centrul cuptorului. Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, combinați pătrunjelul și frunzele de busuioc. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Adăugați apa și amestecați. Cu motorul pornit, turnați 5 linguri de ulei de măsline prin partea superioară a procesorului alimentar într-un flux lent și constant. Acest lucru nu trebuie să fie un piure neted. Ar trebui să fie puțin rustic și grosolan. Gust pentru condimente și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-un castron suficient de mare pentru a ține cartofii, amestecați împreună oțetul de vin roșu, șalotele, muștarul, caperele, lichidul de caper, castraveții și lichidul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cornișon
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți uleiul de măsline rămas. Gust pentru condimente. Când cartofii sunt fragede și cedând atunci când străpuns cu vârful unui cuțit, scoateți-le din cuptor. Lăsați-le să se răcească câteva minute și coajați jumătate din ele. Unele piele de cartofi este o aromă plăcută în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Puneți cartofii în castron cu pansamentul și zdrobiți-i ușor cu dinții unei furculițe. Condimentează ușor cu sare și piper, după gust și aruncă-le în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți cu piureul de pătrunjel/busuioc și amestecați pentru a amesteca. Păstrați cald, la temperatura camerei, până la servire.