Salată de cartofi dulci, mere și spanac

Salată de cartofi dulci, mere și spanac
Salata de cartofi dulci, mere și spanac este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lb. cartofi dulci, pere, pansament clasic catalina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Fidea de cartofi dulci și salată de spanac de mere cu vinetă de migdale Dijon, Salată De Spanac Cu Cartofi Dulci Cu Slănină, și Salată de cartofi dulci prăjiți cu spanac și struguri.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartofi și ceapă; gatiti 10 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
3
Adăugați fructe; gatiti 3 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
4
Aruncați cu spanac într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista