Salată de cartofi dulci cu vinetă de slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi dulci cu vinaigretă de slănină. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.59 pe portie. O porție conține 468 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 1 minut. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cartofi dulci cu vinetă de slănină, Sulițe de cartofi dulci prăjiți cu vinetă de slănină, și Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinaigretă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartoful dulce, ceapa, 2 linguri de ulei de măsline și 3/4 linguriță de sare într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele într-un singur strat pe 2 foi de copt ușor unse.
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până se rumenesc, îndepărtând ceapa după 25 de minute și amestecând cartoful dulce.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 12 minute sau până când este crocantă.
Scurgeți slănina, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline, restul de 3/4 linguriță de sare, oțet, muștar și piper în picături în tigaie. Se amestecă bine.
Transferați vinaigreta într-un castron mare.
Adăugați cartofi dulci prăjiți, ceapă, nuci pecan și stafide, aruncând ușor pentru a acoperi. Mișto.
Notă: Dacă aveți un singur cuptor, așezați 1 foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și 1 pe raftul superior; comutați pozițiile după 25 de minute.
Coaceți încă 5 până la 10 minute sau până când cartofii se rumenesc.