Salată De Cartofi Dilled

Salată De Cartofi Dilled
Salata de cartofi Dilled este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, muștar, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Cartofi Dilled, Salată Cremoasă De Cartofi, și Salată De Cartofi Dilled Cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii. Aduceți la fierbere. Gatiti 5 pana la 8 minute sau doar pana cand cartofii sunt fragezi cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
3
Scurgeți; clătiți cu apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Într-un castron mare, amestecați cartofii și ingredientele rămase pentru salată. În castron mediu, amestecați ingredientele de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă sosul peste salată; se amestecă ușor. Dați la frigider 1 oră pentru a amesteca aromele.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista