Salată De Cartofi De Modă Veche Fără Gluten
Salata de cartofi de modă veche fără Gluten este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână muștar, oțet de cidru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Turtă Dulce Fără Gluten De Modă Veche, Pâine De Porumb Fără Gluten De Modă Veche, și Salată Tradițională De Cartofi Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Adăugați cartofi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti 30-35 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Se răcește ușor; se taie cubulețe.
Se amestecă maioneza, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un vas mare de sticlă sau plastic.
Adăugați cartofi, țelină și ceapă; aruncă. Se amestecă ouăle. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore până la răcire.