Salată de cartofi cu vinetă de muștar
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de cartofi cu vinetă de muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 213 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de vin alb, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare includ Salată De Cartofi Cu Vinetă De Muștar, Salată De Cartofi Cu Vinetă De Muștar, și Salată De Cartofi Cu Vinetă De Muștar Sherry.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 2 inci într - o oală de 5 până la 6 litri și fierbeți, neacoperit, până când este fraged, 20 până la 25 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește ușor.
În timp ce cartofii fierb la foc mic, amestecați zahărul și 3 linguri de oțet într-un castron mare până când zahărul este dizolvat.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați și tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch, adăugând la amestecul de oțet feliat și aruncând ușor pentru a combina.
Bateți împreună șalota, muștarul și oțetul de lingură rămas într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Adăugați pansamentul la cartofi, apoi condimentați cu sare și piper și amestecați ușor cu o spatulă de cauciuc.
* Salata de cartofi poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați și condimentați înainte de servire.