Salată de cartofi cu măsline și ardei

Salată de cartofi cu măsline și ardei
Salata de cartofi cu măsline și ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cartofi, fulgi de ardei roșu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 112 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de cartofi cu măsline și ardei, Supă de cartofi cu ardei și măsline, și Salată mediteraneană de ardei și măsline - 5 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu un vârf de sare folosind partea unui cuțit mare și greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Se transferă într-un castron mare și se amestecă în oțet, sare și fulgi de ardei roșu, apoi se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați cartofi fierbinți în vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CartofiCartofi
4
Lăsați să stea până când cartofii se răcesc pentru a se încălzi, aproximativ 30 de minute, apoi amestecați ardeii, pătrunjelul și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
MăslineMăsline
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În112 hrs
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista