Salată De Cartofi Cu Mărar De Lămâie
Salata de cartofi cu lămâie-mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 93 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Cu Mărar De Lămâie, Salată De Cartofi Cu Lămâie Și Mărar, și Salată De Cartofi Cu Vinetă De Lămâie-Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și frecați cartofii; tăiați în bucăți de mușcătură. Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 lingură. sare, reglați căldura pentru a menține o fierbere lentă și gătiți cartofii până se înmoaie până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron mare. Aruncați cu 3 linguri. suc de lămâie și lăsați să stea până se răcește la temperatura camerei, 20 până la 30 de minute.
Între timp, tocați arpagic (doriți aproximativ 1/2 cană) și mărar (doriți aproximativ 2 linguri.).
Puneți smântâna într-un castron mediu și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți în piper alb, rămânând 1 linguriță. sare și restul de 1 linguriță. suc de lămâie. Se amestecă arpagicul și mărarul. Aruncați ușor cartofii răciți cu pansament.