Salata de cartofi cu fasole verde și pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 2,57 USD per porție. O porție conține 232 de calorii, 7 g de proteine și 10 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, fasole verde, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cartofi pesto cu fasole verde, busuioc, parmezan și fasole verde. Salata „pesto” și salată de paste pesto cu fasole verde și porumb.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneti cartofii intr-o cratita mare, acoperiti cu apa rece si adaugati un praf mare de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la fiert și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosiți o lingură cu fantă sau un păianjen pentru a scoate cartofii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Frunze De Busuioc Proaspăt (4 Căni De Busuioc împachetat)
Frunze De Busuioc Proaspăt (4 Căni De Busuioc împachetat)
(4 Cani Busuioc)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
3
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Adăugați busuiocul, uleiul de măsline, nucile de pin, parmezanul, usturoiul și puțină sare și piper într-un castron al unui robot de bucătărie și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pesto la cartofii încă caldi și amestecați toți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Scurgeți fasolea verde într-o strecurătoare din chiuvetă și clătiți pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Adăugați în bol.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți cald sau rece. Se poate face cu 1 zi inainte.