Salată De Cartofi Cu Brânză De Vaci

Salata de cartofi cu brânză de vaci necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 210 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, ceapă verde, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Briose Cu Brânză De Vaci Cu Cartofi Dulci De Afine, Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, și Salată De Brânză De Vaci.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Curățați odată rece.
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Clătiți cartofii în apă rece și lăsați să se răcească. Feliați cartofii răciți într-un bol mare de salată.
Se toacă 2 ouă fierte în bol cu cartofii și se amestecă țelina, ridichile, ardeiul verde și ceapa verde. Se amestecă împreună brânza de vaci și maioneza într-un castron și se toarnă peste amestecul de cartofi. Aruncați ușor pentru a combina și condimentați după gust cu sare și piper. Feliați oul rămas fiert tare, aranjați feliile deasupra salatei pentru o garnitură și presărați cu măsline negre.