Salată de cartofi cu brânză albastră și slănină

Salata de cartofi cu brânză albastră și slănină este o fără gluten farfurie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 60 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți oțet de vin, brânză, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră, Salată caldă de cartofi noi cu slănină și brânză albastră, și Salată de cartofi roșii la grătar cu vinetă cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aliniați o foaie de copt cu un prosop de vase.
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Adăugați fasole verde în apa clocotită; blanch pentru doar 1 minut.
Scurgeți cartofii și fasolea verde; transferați în vasul cu apă înghețată pentru a opri procesul de gătit, aproximativ 5 minute.
Scoateți din apa cu gheață cu o lingură pliată și așezați-o pe foaia de copt pregătită pentru a se usca.
Tăiați cartofii în sferturi.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și răciți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă.
Bateți oțetul, uleiul de măsline, maioneza și muștarul împreună într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper negru.
Adăugați cartofi și fasole verde; se amestecă pentru a acoperi. Se acoperă cu slănină, brânză albastră și ceapă verde; amestecați o dată pentru a încorpora.