Salată de caracatiță (Ensalada de Pulpo)

Salată de caracatiță (Ensalada de Pulpo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de caracatiță (Ensalada de Pulpo). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 340 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de roșii, oregano, mai multe crenguțe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată tropicală de Papaya, Avocado și Pulpo, Salată De Caracatiță, și Salată De Caracatiță (Tako Su).

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu apă ușor sărată până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați caracatița crudă în apa clocotită, readuceți apa la fierbere și fierbeți timp de 2 minute. Apoi scoateți caracatița din oală și puneți-o să se răcească pe o tigaie. Aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Tăiați caracatița în bucăți mari, aruncați orice nu arată ca carne (măruntaie, cioc etc.) care a alunecat cumva prin procesul de curățare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Așezați bucățile de caracatiță pe patul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
5
Coaceți: pregătiți un pat de ierburi (pătrunjel, coriandru, oregano proaspăt) într-un cuptor olandez mic sau caserolă acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Așezați bucățile de caracatiță deasupra ierburilor, acoperiți și coaceți într-un cuptor de 250 litri F (120 litri C) timp de 1 3/4 ore, până se înmoaie (reglați timpul de gătit pentru caracatițe mai mici sau mai mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Pregătiți bucățile de caracatiță coapte: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
8
Scoateți bucățile de caracatiță într-o tigaie pentru a se răci. Când se răcește la atingere, scoateți orice bucăți gelatinoase care înconjoară bucățile de caracatiță pe care nu doriți să le mâncați. (Este o chestiune de textură. Dacă nu vă deranjează textura, nu vă faceți griji, are un gust bun.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Este posibil să observați, de asemenea, mici bucăți rotunde de carne care arată ca niște globi oculari. Nu sunt globi oculari, ci bucăți din ventuzele caracatiței de pe tentacule. Au și gust bun, la fel ca restul caracatiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
10
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch. Ar trebui să aveți aproape 2 căni de carne de caracatiță tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Se combină cu ingredientele rămase (cu excepția roșiilor) și se răcește:  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
12
Așezați caracatița tocată într-un castron mare, nereactiv.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Adăugați castraveții, ceapa roșie, scallions, cilantro, oregano uscat și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
14
Adăugați sucul de lămâie, oțetul de cidru, uleiul de măsline, un strop de sare și amestecați pentru a combina.  Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
15
Pentru a servi, amestecați roșiile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista