Salată De Camembert Și Pere Cu Coajă De Nuci La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați salata Camembert & Pear cu coajă de nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți plantat miere arahide prăjite, pene brânză camembert, miere Dijon dressing, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată caramelizată de pere, Camembert și rachetă, Kit Camembert copt, și Camembert Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°. aruncați brânza cu 1 linguriță. de pansament în castron mic.
Se pune într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Adăugați arahide; sac de etanșare. Se agită pentru a acoperi uniform brânza cu alunele; așezați pe o foaie de copt ung. Rezervați orice arahide rămase în pungă.
Coaceți 7 până la 8 min. sau până când brânza este ușor înmuiată. Între timp, aruncați verdeața cu pansamentul rămas și arahidele rezervate. Împărțiți uniform între două farfurii de salată.
Aranjați patru felii de pere pe fiecare salată; deasupra cu una dintre pene calde de brânză.