Salată de calmar și ceapă dulce la grătar cu roșii prăjite și vinetă verde de Chile

Salată de calmar și ceapă dulce la grătar cu roșii prăjite și vinetă verde de Chile
Calmar la gratar si salata de ceapa dulce cu roșii prăjite și Vinaigrette Chile Verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 390 calorii, 2G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare și piper, usturoi prăjit, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Risotto de cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, Chile roșu frecat cartofi dulci cu Vinaigrette de ceapă verde, și Salată de cartofi dulci la grătar cu vinetă Chile-Lime.

Instrucțiuni

1
Roșii prăjite: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați roșiile cu uleiul de măsline și așezați-le pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Scoateți semințele și zarurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
3
Calmar: Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Periați calmarul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați calmarul timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați în bucăți de 2 inci.
6
Ungeți ceapa cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Puneți ardeiul, usturoiul și oțetul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se adaugă mierea și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MiereMiere
3
Asamblare: 1 lira rucola 1 lira frisee calmar la gratar ceapa la gratar Verde Chile vinaigrette roșii prăjite 12 frunze proaspete de menta, chiffonade
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
VinetăVinetă
TomateTomate
RucolaRucola
Cret AndiveCret Andive
CeapăCeapă
CalmarCalmar
4
Combinați verdeața, calmarul și ceapa într-un bol mare și aruncați cu o parte din vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
VerziiVerzii
CeapăCeapă
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați pe un platou mare și acoperiți cu roșiile și menta proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
TomateTomate
6
Stropiți cu pansament suplimentar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista