Salata de calmar din Asia de Sud-Est ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 368 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, frunze de coriandru, arahide prăjite uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Grapefruit și creveți din Asia de Sud-Est, Salată de varză și creveți din Asia de Sud-Est, și Salată De Vită La Grătar Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul (după gust), sarea și chile (după gust) într-un castron mare până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Ardei Iute
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Scoateți și rezervați clapetele de pe corpurile de calmar dacă sunt atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
2
Tăiați corpurile de calmar transversal în inele groase de 3/4 inci și înjumătățiți clapele pe lungime. Dacă grupurile de tentacule sunt mari, înjumătățiți pe lungime și tăiați tentaculele mai lungi, dacă sunt atașate, transversal în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
3
Aduceți la fierbere o oală de 4 până la 5 litri de apă sărată. Se amestecă calmarul și se gătește până devine opac, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Se scurge bine, apoi se aruncă într-un castron cu 2 linguri de pansament (restul de rezervă).
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Tăiați morcovii și castraveții pe lungime în panglici subțiri largi folosind un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Castravete
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Aruncați împreună panglici de morcov și castraveți, salată verde, coriandru, mentă și scallions într-un castron mare, apoi adăugați calmar și pansament rezervat și aruncați din nou pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Castravete
Salată Verde
Morcov
Calmar
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați salata de calmar uniform cu arahide înainte de servire.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.