Salată De Calmar Din Asia De Sud-Est

Salată De Calmar Din Asia De Sud-Est
Salata de calmar din Asia de Sud-Est ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 368 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, frunze de coriandru, arahide prăjite uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Grapefruit și creveți din Asia de Sud-Est, Salată de varză și creveți din Asia de Sud-Est, și Salată De Vită La Grătar Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul (după gust), sarea și chile (după gust) într-un castron mare până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Scoateți și rezervați clapetele de pe corpurile de calmar dacă sunt atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2
Tăiați corpurile de calmar transversal în inele groase de 3/4 inci și înjumătățiți clapele pe lungime. Dacă grupurile de tentacule sunt mari, înjumătățiți pe lungime și tăiați tentaculele mai lungi, dacă sunt atașate, transversal în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
3
Aduceți la fierbere o oală de 4 până la 5 litri de apă sărată. Se amestecă calmarul și se gătește până devine opac, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Se scurge bine, apoi se aruncă într-un castron cu 2 linguri de pansament (restul de rezervă).
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tăiați morcovii și castraveții pe lungime în panglici subțiri largi folosind un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Aruncați împreună panglici de morcov și castraveți, salată verde, coriandru, mentă și scallions într-un castron mare, apoi adăugați calmar și pansament rezervat și aruncați din nou pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CastraveteCastravete
Salată VerdeSalată Verde
MorcovMorcov
CalmarCalmar
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați salata de calmar uniform cu arahide înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
CalmarCalmar

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista