Salată de Calamari și Nectarine la grătar cu usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Salata de Calamari la grătar cu usturoi și nectarină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rucola pentru bebeluși, suc de lămâie, fulgi de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza nectarina, puteți urma acest curs principal cu Nectarină și plăcintă cu fructe de pădure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Calamari Și Măsline La Grătar, Calamari la grătar cu pătrunjel și salată de șalotă murată, și Salată De Nectarină La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați căței de usturoi tocați pe o tăietură, apoi presărați cu sare kosher. Folosind spatele cuțitului, zdrobiți usturoiul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați-l într-un bol cu sucul de lămâie, 1/4 cană de ulei, chimen, turmeric, garam masala și fulgi roșii de chile, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam Masala
Avocado Hass Ușor Piure
Turmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți împreună, apoi condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scoateți 3 linguri de marinată și puneți-le deoparte pentru calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Calmar
1
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mare. Nu puneți nimic pe grătar până nu țipă fierbinte! Acest lucru va preveni excesul de lipire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Între timp, așezați sucul de lămâie într-un bol mare de salată și bateți într-un vârf de sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
4
Transferați pe un platou de servire.
5
Stropiți feliile de nectarină cu ulei de măsline și așezați-le pe grătar, întorcând fiecare minut până când fructele au semne frumoase de grătar peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți-le pe o farfurie. Se usucă calmarul cu prosoape de hârtie, dacă este necesar, și se adaugă la marinada rezervată. Aruncă la haină. Agitați Calamarul excesului de marinată și așezați tuburile și tentaculele pe grătarul fierbinte, gătind aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Dacă calmarul se lipeste,așteptați încă 30 de secunde. Când este bine ars, se va elibera!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
7
Scoateți calamarii din grătar și feliați tuburile (corpurile) calamarilor în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Adăugați inele și tentacule în vasul de pansament rezervat și aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați pene de nectarină și calamari pe platou, peste patul de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Calmar
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți pansamentul rămas peste vas, după dorință, și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă utilizați într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea și macinați până se fin. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De Cardamom
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional