Salată De Calamari-Măsline

Salata de Calamari-măsline este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 234 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână scallion, frunze de țelină, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Salată De Calamari-Măsline, Salată De Calamari Și Măsline La Grătar, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți calmarul sub apă curentă rece, apoi uscați-l între prosoape de hârtie. Înjumătățiți tentaculele pe lungime și tăiați corpurile (inclusiv clapele, dacă sunt atașate) transversal în inele de 1/8 inch lățime. Gatiti intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita (1 lingura sare pentru 3 litri de apa), neacoperita, pana cand este doar opaca, 30 pana la 40 de secunde.
Scurgeți și transferați imediat într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Când calmarul este rece, se scurge și se usucă.
Între timp, combinați ingredientele rămase și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați calmarul și aruncați până se combină bine.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.