Salată de Calamari la grătar și cartofi Fingerling
Salata de cartofi calamari și Fingerling la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 346 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi La Grătar, Salată De Cartofi La Grătar, și Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în cuptorul olandez; adăugați apă pentru a acoperi și 3 linguri de sare de mare. Se fierb cartofii până se înmoaie; se scurge și se răcește. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați calamari. Acoperiți și răciți 2 ore sau peste noapte.
Presărați calamari cu 1/2 linguriță sare de mare și piper negru.
Calamari la grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la opac.
Tăiați tuburile în inele; lăsați tentaculele întregi.
Combinați cartofii, calamarii, pătrunjelul și 1/2 cană de vinetă de vin roșu într-un castron mare.
Combinați vinaigreta rămasă și verdeața de păpădie într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Serviți salata de cartofi peste verdeață îmbrăcată.