Salată de Calamari la grătar și cartofi Fingerling
Salata de cartofi calamari și Fingerling la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 346 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi La Grătar, Salată De Cartofi La Grătar, și Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii în cuptorul olandez; adăugați apă pentru a acoperi și 3 linguri de sare de mare. Se fierb cartofii până se înmoaie; se scurge și se răcește. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați calamari. Acoperiți și răciți 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați calamari cu 1/2 linguriță sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Calmar
4
Calamari la grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la opac.
6
Tăiați tuburile în inele; lăsați tentaculele întregi.
7
Combinați cartofii, calamarii, pătrunjelul și 1/2 cană de vinetă de vin roșu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Calmar
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Semințe De Leuștean Pudră
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Combinați vinaigreta rămasă și verdeața de păpădie într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie Verde
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți salata de cartofi peste verdeață îmbrăcată.