Salată De Caju De Mango

Salată De Caju De Mango
Salata de caju Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, măr granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 42 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui De Caju Mango, Caju Pui Mango Salata-Iowa Fata Mănâncă, și Salată asiatică cu pansament de caju și fursecuri cu unt de caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați împreună mango, mărul Granny Smith, caju, oțet balsamic, scorțișoară, ghimbir și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
CajuCaju
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista