Salată De Broccoli-Morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de Broccoli-morcovi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, broccoli, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Salată De Broccoli Și Morcovi, Salată De Broccoli De Morcovi, și Salată De Broccoli-Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele de broccoli și tăiați capetele dure ale tulpinilor; aruncați. Spălați bine broccoli și tăiați în flori. Blanch broccoli în apă clocotită 10 secunde. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri gătitul; scurgeți bine.
Combinați broccoli, morcov și brânză, aruncând ușor.
Combinați maioneza, zahărul și oțetul; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de broccoli și aruncați ușor.
Puneți amestecul de broccoli pe farfurii de salată căptușite cu salată, dacă doriți, folosind o lingură cu fante.
Se presară slănină și se servește imediat.