Salată de avocado-grapefruit cu sos cremos de ceapă Vidalia
Salata de Avocado-grapefruit cu sos cremos de ceapă Vidaliană este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, oțet, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Avocado și Grapefruit cu sos de semințe de Mac, Salată picantă de creveți și Avocado cu sos de Grapefruit, și Salată de Grapefruit și Avocado cu sos de ghimbir-Cassis.