Salată de ardei și linte la grătar

Salată de ardei și linte la grătar
Salata de ardei și linte la grătar este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 304 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Salată De Linte Cu Morcovi, Roșii Galbene Și Ardei Gras, Salată de cereale și linte cu legume la grătar și Hummus, și Salată de fasole verde la grătar cu vinetă de linte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Înveliți ușor bucățile de ardei gras cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
3
Așezați bucățile de ardei gras, cu pielea în jos, pe grătar; grătiți 12 minute sau până când pielea este înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați bucățile de ardei gras într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Lăsați să stea 15 minute; curățați și tocați ardeii grași. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
7
Așezați ardeii grași într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Clătiți și scurgeți lintea; se pune într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 3 inci deasupra lintei; adăugați ceapa și frunza de dafin în tigaie. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LinteLinte
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Scurgeți lintea. Aruncați jumătățile de ceapă și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LinteLinte
CeapăCeapă
10
Adăugați linte la ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LinteLinte
11
Adăugați restul de 5/8 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, roșii și ingredientele rămase în amestecul de linte; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
LinteLinte
TomateTomate
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista