Salată de ardei și cartofi

Salată de ardei și cartofi
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Salata de ardei și cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână un suc de piper, ardei gras, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată De Cartofi Cu Ardei Roșu Prăjit, Salată De Anghinare, Ardei Roșu Și Cartofi, și Salată nouă de cartofi și ardei prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii, tăiați-i în bucăți mari de mușcătură și așezați-i într-o oală cu apă. Se fierbe până se înmoaie, se scurge și se întoarce înapoi în oala fierbinte pentru a le usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ardei iute, ardei grași și scallions la cartofi, apoi îmbrăcați-vă cu un strop de suc de ardei iute și oțet. Aruncați pentru a combina, apoi stropiți cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi salata uniform și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista