Salată de ardei gras roșu prăjit și fenicul

Ardeiul gras roșu prăjit și salata de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 245 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, verdeață pentru copii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Ardei Gras Roșu Prăjit Și Fenicul, Orez Basmati cu fenicul prăjit, ardei gras, dovlecei și dovlecei, și Salată de sparanghel prăjit la cuptor și ardei gras.
Instrucțiuni
Ardei gras Char peste flacără deschisă sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile. Închideți ardeii în punga de hârtie 10 minute. Cojiți și semințe de ardei, apoi tăiați-le în fâșii de 3/4 inci lățime.
Bateți sucul de lămâie, uleiul, usturoiul și ardeiul zdrobit uscat într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. (Ardeii și pansamentul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește. Aduceți pansamentul la temperatura camerei și refaceți-l înainte de utilizare.)
Aruncați bulbul de fenicul feliat cu jumătate de pansament într-un castron mediu. Aruncați ardeii roșii cu pansamentul rămas într-un alt castron mediu.
Împărțiți verdele între 4 farfurii. Aranjați feniculul și ardeii roșii.
Presărați frunze de fenicul rezervate, măsline și așchii de parmezan.
Se presară sare și piper și se servește.
Per porție: calorii, 140; grăsimi totale, 9 g; grăsimi saturate, 1 g; colesterol, 1 mg; fibre, 5 g