Salată De Ardei, Ciuperci Și Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de ardei, ciuperci și vinete. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 18 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Un amestec de sos de vinaigretă balsamică, ardei gras, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Ardei Ciuperci Curcan Cârnați Hash, Salată de vinete și ardei la grătar, și Vinete, Ardei Roșu Și Fontina Panini Cu Salată De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe lungime în sferturi.
Așezați legumele pe raftul tăvii de broiler la 2 până la 3 inci de la căldură.
Periați legumele cu pansament de 3/4 cană. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până se înmoaie, întorcându-se și perindând ocazional cu pansamentul rămas.
Feliați ciupercile; aruncați cu ardei, vinete și restul de 1/4 cană de pansament.