Salată De Andive Cu Cartofi

Salată De Andive Cu Cartofi
Salată de andive cu cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 97 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 80%. Încercați Caviar Dream cu andive și cartofi pentru bebeluși, pentru Supă de pui, andive și rădăcină cu pesto de pătrunjel andive și Endive En Jambon (Round-up and Giveaway!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combina andivele și cartofii. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
AndiveAndive
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se stropesc peste salată și se amestecă.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate46
Revista