Salată De Ajunul Crăciunului Cu Jicama, Sfeclă, Portocale Și Arahide

Salată De Ajunul Crăciunului Cu Jicama, Sfeclă, Portocale Și Arahide
Salata de Ajunul Crăciunului cu Jicama, sfeclă, portocală și arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, frunze de salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Jicama Slaw cu alune, Salată mexicană stratificată de Ajunul Crăciunului cu sfeclă afumată, și Chile-arahide de usturoi și gustare Jicama.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiCrăciun
Revista