Salată De Ajunul Crăciunului Cu Jicama, Sfeclă, Portocale Și Arahide
Salata de Ajunul Crăciunului cu Jicama, sfeclă, portocală și arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, frunze de salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Jicama Slaw cu alune, Salată mexicană stratificată de Ajunul Crăciunului cu sfeclă afumată, și Chile-arahide de usturoi și gustare Jicama.